Kedlubnové hranolky s bylinkovým dipem představují skvělou alternativu k tradičním bramborovým hranolkům. Nejenže jsou zdravější, ale také překvapí svou jedinečnou …

Nápad by byl!
Nápad by byl!
Kedlubnové hranolky s bylinkovým dipem představují skvělou alternativu k tradičním bramborovým hranolkům. Nejenže jsou zdravější, ale také překvapí svou jedinečnou …
Kedlubna (Brassica oleracea var. gongylodes) je kořenová zelenina, která patří do čeleďdi brukvovitých, stejně jako zelí, květák nebo brokolice. Charakteristická …
Tzatziki – osvěžující jogurtový dip s Řeckým původem, ale podobné varianty najdeme i v jiných středomořských a blízkovýchodních kuchyních. Například …
Ředkvičky jsou jednou z nejvíce podceňovaných druhů zeleniny, přestože mají nejen osvěžující chuť, ale i spoustu zdravotních benefitů. Ať už …
Hovězí carpaccio patří mezi nejznámější italské předkrmy. Tenké plátky syrového hovězího masa, doplněné olivovým olejem, citronovou šťávou, rukolou a parmazánem, …
Květáková polévka je oblíbená pro svou jemnou chuť, krémovou konzistenci a snadnou přípravu. Květák, hlavní surovina této polévky, patří mezi …
Omáčky jsou nedílnou součástí gastronomie a dodávají jídlům hloubku chuti, texturu i aroma. Ať už se jedná o tradiční českou …
Chřest s holandskou omáčkou je jedním z nejikoničtějších receptů evropské kuchyně, který se těší oblibě zejména na jaře, kdy je …
Cibulové kroužky patří mezi nejoblíbenější pochoutky. Milovníci dobrého jídla si je spojují hlavně s americkými fast foody, ale jejich původ …
Error: No feed found.
Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.